Gaafste Amerikaanse 'Christmas-house' van Oss en omstreken staat in ons Mooi Berghem

Kerst wordt uitbundig gevierd in Amerika. Met kerstversieringen en verlichtingen van het huis weten ze in de Amerika wel raad. Maar hier in ons mooi Berghem staat er nu ook eentje! De gaafste Amerikaanse 'Christmas-house' van Oss en omstreken zie je in de Maishof in Berghem! Harm Theunisse vertelde;  'het was een combinatie van factoren dat ik dit 'Christmas-house' ging maken. We gaan door de corona niet op ski-vakantie en mijn kinderen Stacey en Danique willen dan graag een mooie Amerikaanse 'Christmas-house'. Mijn broer

Roel woont namelijk in Amerika en vandaar die link. En Tante Toetje vroeg na de Sint Express-tocht of ik ook iets kon betekenen met de kerst. Dan organiseren Alwin van Dijk en Randy Voet de 'Santa Claus is coming to Berghem' en wordt ook de Berghemse kerst-tocht georganiseerd'. 1 en 1 is twee voor Harm.

Hij benaderde Jordy van Erp en Justin v.d. Heijden van discotheek Muse Production. Ze draaien regelmatig in zalencentrum De Merx. Ze regelde de teckniek en programmeerde heel het lichtshow en natuurlijk de muziek. Met ondersteuning Theo van Ravenstein van TO Installaties, Robin Arts van Rarts Techniek, Gerrit Theunisse, Tante Toetje en Randy Voet, Sander Droomers van Van de Pol Reclame en Mark van Opheusden werd het Amerikaanse 'Christmas-house' in een week tijd gerealiseerd! En wat is het mooi zeg! Een lichtshow met verstalers, een verlichte vlaggenmast en sneeuwpop en allemaal decoraties en lichtjes zijn er te zien. Het hoogtepunt is dat op de beamer prachtige videoclips te aanschouwen zijn!

Helaas gaan aanstaande zaterdag de 'Santa Claus is coming to Berghem' en Berghemse kerst-tocht niet door. Maar dan kan de pret niet drukken, want iedere dag zijn de showtijden, elk half uur, van 18.00 tot 21.00uur te zien. Dus 7 shows per dag! Van de Hoessenboslaan zie je ongetwijfeld het gaafste Amerikaanse 'Christmas-house' op de hoek van de splitsing Hoessenboslaan/Maishof. De lichtshow is te bekijken tot 3 januari. Zeker een bezoekje waard!

Foto's Harold Mazen. Deze foto's zijn bij het testen gemaakt, maar vandaag is alles klaar!