• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Maar liefst 9 'zilveren' jubilarissen bij Seniorenvereniging de Herfstzon

Seniorenvereniging de Herfstzon heeft dit jaar negen jubilarissen die allemaal 25 jaar lid zijn van de vereniging. Op 8 oktober is er een gezellig middagje georganiseerd voor deze jubilarissen. Na 25 jaar “trouwe dienst” kon dit niet ongemerkt voorbij worden gegaan. Van de negen jubilarissen kwamen er zes naar de middag en drie, die helaas niet aanwezig konden zijn, zijn de volgende dag gefeliciteerd tijdens een kort bezoekje.

Als eerste werd Cisca van Vught - Megens toegesproken die samen met haar zoon Jos aanwezig was. Cisca is 25 jaar lid van de Herfstzon en is, ondanks haar hoge leeftijd, wat je niet zou zeggen,nog actief en een graag geziene speler bij het toernooikaarten.

Bertha Boeijen - van de Burght, is ook 25 jaar lid van onze vereniging. Bertha was samen met haar vriendin Dien gekomen en ook zij is nog actief bij het toernooikaarten.

Tussen de toespraken door zorgde Ruud van der Ven voor een vrolijk deuntje. Dit verhoogde de stemming en bracht een feestelijke sfeer.

Maria Derks – Jans Rat, is 25 jaar lid van de Herfstzon en stond mede aan het begin van het bridgen. Ook breit zij graag op vrijdagmiddag en zei graag te willen dat dit weer snel kan beginnen!

Marietje Gloudemans – vd Broek heeft de afgelopen 25 jaar nogal wat gedaan voor de Herfstzon. Met name in het koor is zij samen met Arnold erg actief geweest. Haar gezondheid is momenteel wat minder, maar als zij enigszins kan blijft ze van de partij,zeker bij de kaartmiddagen!

Cor van Leeuwen was samen met zijn dochter Maaike. Cor is een trouwe bezorger van de ONS en ook kloppen we nooit tevergeefs bij hem aan als er rond moet worden gegaan met de collectebus. Maar ook het kerkhofwerk en biljarten niet te vergeten. Cor is al 25 jaar actief en gewaardeerd als lid van de Herfstzon

Driek van Veghel is 25 jaar lid, maar was al op zijn 18e actief voor de senioren! Momenteel is hij nog ploegbaas van een van de groepen die voor het onderhoud van het kerkhof zorgen.Jarenlang zorgde Driek voor het plaatsen van ons vaandel in de kerk en hulp bij de H. Missen. Ook is hij sinds enige tijd behulpzaam hij het serveren van de koffie.

Vrijdagmiddag zijn wij naar de mensen gegaan die niet in de Berchplaets aanwezig konden zijn.

Het is altijd weer fijn om even bij die lieve Greet van Vegchel - Megens te zijn, nu in de Wilberthof. Ook Greet is 25 jaar lid! Greet is in het verleden samen met haar man op veel fronten erg actief geweest voor de Herfstzon.

De 25 jarige jubilaris Frans Hoeks heeft al het hele jaar niet gebiljart. Hij doet het in deze tijd wat rustig aan. Daar is niets mis mee; gezondheid boven alles! Frans is blij om ons te zien en we maken even een gezellig praatje

Diny Beker - van Rodijnen , heeft in het verleden veel meegeholpen met toenmalig voorzitter “ome” Piet van Rodijnen. Toen ze nog werkte nam ze voor de Herfstzon regelmatig een middag vrij om te kunnen helpen. Dat was nog vóór ze 25 jaar geleden lid werd!

Foto's Willy Boeijen,