• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Wie ben ik' was de kernvraag bij centrum 'Anjali Ashram' in Berghem

Het is inmiddels 5 jaar geleden dat groot spiritueel Meester Sri Bhagavan in Berghem was. Bhagavan's spirituele kracht is ongeëvenaard. Een ontmoeting met deze spirituele reus verandert ieders leven, zonder uitzondering! Hij bekeerde toen Angelica Berns van centrum 'Anjali Ashram' in Berghem en zij mag de naam 'Anjali Ma' dragen. 10 jaar geleden ontmoette Angelica Berns voor de eerste keer de Groot Spiritueel Meester in India. Hij stelde

aan haar de vraag 'wie ben ik' en daar zijn haar ogen mee open gegaan. De rust en gave van de Meester was ze meteen mee verkocht en werd volgeling.

Dezelfde vraag kwam gisteren ook aan bod bij de open dag in het centrum ’Anjali Ashram’ in Berghem. 'Anjali Ma' had samen met haar compagnon drie rondleidingen met een korte introductie georganiseerd over wat een ashram is en wat in een ashram wordt gedaan. Er voelde een intense rust in de sfeervolle ashram. De bijeenkomsten waren helemaal volgeboekt en voor de belangstellenden werden ook twee mooie mantra's gezongen. 

Het spiritueel centrum ’Anjali Ashram’ organiseert bijeenkomsten aan waar mensen kunnen aansluiten om meer tot rust te kunnen komen. Het zingen van mantra’s, gevolgd door meditatie helpt om stiller in het hoofd te worden en te ontspannen. Daarnaast ondersteunt de leer van de Vedanta om op een andere manier naar de wereld te kijken en de aandacht meer naar binnen te richten. Zo kan het gevoel van stress sterk afnemen.

Iedere dag worden in Berghem twee bijeenmkomsten gehouden waarin bovenstaande aan bod komen. De eerste is om 10.30 uur en de tweede om 19uur. Mocht je interesse hebben om bij de programma's aanwezig te zijn, email dan met Angelica Berns, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  bel 0412-486937. Kijk over de International Vedanta Society en de Anjali Ashram op de website: www.ivs-vedanta.org.

{flickr set=72157716035307831}