• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Meld je aan voor unieke PubQuiz Live vanuit café De Merx!

Een Uniek programma voor gezellige avond entertainment, PubQuiz Met de Fles op Tafel en Zalencentrum De Merx slaan de handen ineen en organiseren op vrijdagavond 8 mei een uniek evenement: ‘PubQuiz Live @De Merx’. Gezinnen en vrienden kunnen samen een avondvullend programma verwachten volop entertainment, muziek en slappe klets. “We missen het contact met onze klanten en daarom willen we graag van ons laten horen”, vertelt Stephanie van Gaal”.

“We zagen Henri en Cor via livestream een PubQuiz presenteren en dat bracht ons op het idee om een leuke avond met grappige, typische Merx-elementen rondom de PubQuiz te organiseren”.

Er is iets unieks bedacht: een PubQuiz-box met twee biertjes, wat lekkers, de proefronde van de PubQuiz en de antwoordviltjes. Deelnemers kunnen door de Merx-Drive thru rijden om de box op te halen waar wij al meteen live-verslag van doen. “Nu maar hopen dat er geen file ontstaat”, lacht Stephanie. Daarnaast start de Merx deze avond met hun nieuwe bezorgservice en zijn er lekkere prijzen te winnen. “En misschien komen we wel aan de deur om live bitterballen te brengen”.

Op de Facebookpagina’s van De Merx en Met de Fles op Tafel kun je op 8 mei vanaf 19.00u de livestream volgen. De PubQuiz begint dan om 20.30u en voordat de prijsuitreiking rond 23.30u is, kun je nog een hoop flauwekul verwachten.

Wil je meedoen, stuur dan uiterlijk donderdag 7 mei een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld jouw teamnaam, teamcaptain en adres. De PubQuiz-box kost €15 en dan heb je een avondvullend programma!