• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Leegverkoop bij Albert Heijn Berghem en Etos, kom jij een kijkje nemen voor alle koopjes?

Over twee weken gaat Albert Heijn Berghem even dicht voor de verbouwing. De supermarkt is nog steeds aan het leegverkopen en hebben daarom op heel veel artikelen 50% korting! Daarnaast hebben ze ook een wijn uitverkoop met kortingen tot 25%! Ook Etos is druk bezig met de verbouwing! Ze gaan ruimte maken voor nieuwe merken en producten en daarom zijn verschillende producten afgeprijsd tot wel 70%!

Daarnaast is er ook een leuke korting op veel geurtjes en gaat helaas het merk Essence eruit, maar hier komen wel hele leuke merken voor terug!

Kom jij een kijkje nemen bij alle koopjes?

Voor degene die het nog niet weten. Albert Heijn Van der Burgt aan de St. Willibrordusstraat in Berghem sluit zaterdag 28 augustus om 16:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De winkel van de ondernemers Rodney van der Burgt en Tanja Soetekouw wordt maar liefst anderhalf keer groter en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. De vernieuwde supermarkt gaat op dinsdag 14 september om 12.00 uur weer open.

Al geruime tijd wordt er aan de buitenkant van de winkel flink verbouwd. “Vanaf 28 augustus gaan we binnen aan de slag”, zegt ondernemer Rodney van der Burgt. “Alles in onze winkel wordt nieuw en hypermodern! Wij krijgen een veel groter versaanbod en het afrekenen gaat straks nog sneller met zelfscankassa’s.” De opening wordt feestelijk. Zo is de hamster aanwezig en zorgt een barista voor lekkere koffie. Ook krijgen klanten een leuke attentie, zolang de voorraad strekt. Het team van Albert Heijn Van der Burgt staat dinsdag 14 september om 12.00 uur enthousiast klaar om iedereen te verwelkomen.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Burchtplein 80 en Sterrebos 2, allebei in Oss.

Foto - Albert Heijn, Andries van der Ree

Ondernemers Tanja Soetekouw en Rodney van der Burgt: “Albert Heijn Berghem wordt ingrijpend verbouwd.”

.ahberghemtanjaenrodney01