• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Wat een eer', was reactie van Anne Schäper-Megens bij overhandiging karikatuur!

De redactie van Mooi Berghem ging deze week effe langs bij Anne Schäper-Megens van cafe D'n Dort. Zij is afgelopen maand in opdracht van Mooi Berghem getekend door cvdkarikatuur.nl. Anne is geplaatst in Mooi Berghem ere-gallerij. Iedereen kent het wel cafe D'n Dort! Het cafe dat ligt op de Harenseweg, natuurlijk de weg van Berghem naar Haren. Anne was blij verrast met

'haar' karikatuur. 'Echt super mooi en wat een eer', was haar reactie. 'ik ben er heel blij mee'. Ze liet de prachtige karikatuur zien aan haar man Mark Megens. 'Hier zoeken we een mooi plaatsje voor'. Mark stelde voor om het achter de bar bij de andere familiefoto's te hangen. 'Of hier aan deze muur, daar is een plekje vrij', gaf Anne aan. Mark liet de karikatuur op die plaats zien. 'Staat wel mooi daar'.  Maakt eigenlijk niet uit waar het komt te hangen. De prachtige karikatuur zal best wel een prominente plaatsje krijgen in cafe D'n Dort!

'De eerste tekening kreeg ik meteen een appje dat ik het was. Maar ik was niet overtuigd. Maar toen met de haren, het t-shirt en dat kettinkje, wist ik voldoende', vertelde Anne. 'Toen wist ik pas waarom Mooi Berghem een foto van me wou'. Redactielid Harold Mazen vroeg een foto van Anne bij het Dort's bier en wijn. Daar wilde hij een artikel over schrijven en dan weet iedereen wie er cafe D'n Dort runt. Maar dat smoesje ging niet door, Anne had zelf al een leuke foto met wit t-shirt en dat kettinkje. Dat was ook goed! 'Hartstikke mooi getekend. Ons cafe en d'n Dort's bier en wijn. Super! En zelfs de tanden zijn mooi getekend!', lachtte Anne.

Na een bakkie koffie nemen we afscheid. 'Nog hartstikke bedankt', zeiden Mark en Anne nogmaals. De redactie van Mooi Berghem gaat zeker nog een keertje kijken, als de karikatuur met een mooi lijstje, er hangt. Nog veel plezier er mee!