• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Ik haal meteen een lijst bij Carroline', was de reactie van Harm Theunisse bij overhandiging karikatuur!

De redactie van Mooi Berghem ging deze week effe langs bij Harm Theunisse. Hij is afgelopen maand in opdracht van Mooi Berghem getekend door cvdkarikatuur.nl. Harm verdient het door zijn inbreng voor Berghem en voor Mooi Berghem om in onze ere-gallerij te staan. Iedereen kent inmiddels zijn huis in de Maishof wel, waar hij vorig jaar een schitterende Christmas House van heeft gemaakt. Hij deed ook weer mee met het huis versieren voor de carnaval en met de 1 aprilgrap 'paas-sensatie met drive-in show met Emmanuelle'.  Harm was blij verrast met

'zijn' karikatuur. 'Super mooi, ik lijk er echt op', was zijn reactie. 'Ik ben net klaar met het oranje versieren van het huis. Dan kunnen jullie meteen nog een foto maken voor op Mooi Berghem', vertelde hij. Natuurlijk werd het meteen gedaan.

'De eerste tekening kreeg ik meteen een appje dat ik het was'. Angela, vrouw van Harm, was net aangeschoven. 'Ik zag het ook en aan de mond te zien dacht ik, de kale dat is mijn Harm'. De tweede tekening bevestigde dat en natuurlijk met de attributen was het duidelijk. 'Ik kreeg toen een appje waar mijn naam was omcirkeld', lachte Harm. Dat was een foutje bij de 3e tekening dat de naam er bij stond.Gelukkig was dat snel hersteld.

Na een bakkie koffie werd er met een lekker koud pilsje geproost op de schitterende karikatuur. 'Ik ga meteen een mooi lijstje kopen bij Carroline en Joachim ', gaf hij aan. 'Hoe heet dat bedrijf en waar zit ie?'. Lijstenmakerij Berghem 'aan 't huis' en is gevestigd in Zicht 8 in Berghem. Vanallerlei soorten en maten lijsten is bij 'lijstenmakerij Berghem 'aan 't huis' te verkrijgen!

'Kom, we gaan ff naar 'D'n Knert' om een foto te maken'. D'n Knert is zijn eigen cafe. 'Want hier komt de karikatuur te hangen. Ik ben er reuze blij mee. Iedereen die dit krijgt vind het keileuk'. Hij pakte de staf van Sinterklaas en ging met een 'big smile' op de foto. Daar sluiten we mee af. De redactie van Mooi Berghem gaat zeker nog een keertje kijken, als de karikatuur met een mooi lijstje er hangt! Proost Harm en veel plezier er mee!