• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Ik hoor nu bij Berghem' was de reactie van Riek-Jan bij overhandiging karikatuur!

Gisteren gingen we effe langs bij Riek-Jan Pittens-v.d. Heiden. Zij is afgelopen maand in opdracht van Mooi Berghem op de karikatuur gezet door cvdkarikatuur.nl. Een echte 'Bekende Berghemnaar', die het verdient om in onze ere-gallerij te staan. Iedereen kent haar winkel Tuinderij 't Tuureind wel, waar zij al jaren lang de lekkerste asperges, kersen, groente en fruit verkoopt. Ze was blij verrast met

'haar' karikatuur. 'Ik hoor nu echt bij Berghem', was haar reactie. 'Ik ben al een paar keer in de pronkzitting vernoemd, maar dit vind ik heel mooi. Ik hoor nu bij Bekende Berghemnaren', vertelde zij. 'De eerste tekening zag ik het niet. En tweede ook niet, want de mond klopte niet dacht ik. Maar met de attributen en natuurlijk toen het was ingekleurd, toen zag ik echt. Dat ben ik'. Dat was een echte en spontane reactie. 'En ik heb al over nagedacht, de karikatuur komt hier in de winkel te hangen. Althans, de kinderen hebben andere idee├źn! Eerst ga ik maar een mooi lijstje kopen', gaf ze nog aan. Nou mooie lijstjes kan je ook halen bij Carroline en Jochem van Dijk. Vanallerlei soorten en maten is bij 'lijstenmakerij Berghem aan 't huis' te verkrijgen!

Daar houden we Riek-Jan aan! We gaan zeker een keer kijken of die er hangt en nemen we meteen lekkere appeltjes mee. In deze tijd is namelijk de winkel alleen op vrijdag en zaterdag open, dus op woensdag geen 'appeltjes-dag'. Nog veel plezier er mee Riek-Jan en join de club!

cvdkarikatuur.nl heeft nu al voor de 27 keer een karikatuur van een 'Bekende Berghemnaar' gemaakt. Het blijft steeds hartstikke leuk!!!