• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Het hart van Robin Schuurmans ligt altijd in Berghem!

Vanuit het grote Amerika is een leuk bericht bij Mooi Berghem binnengekomen. Mooi Berghem is altijd op zoek naar oud-Berghemnaren die in het buitenland (niet op een vakantieadres) wonen, die hun roots nog niet hebben verloren. En Robin Schuurmans heeft zijn roots nog niet verloren. Hij is 2,5 jaar geleden voor de liefde

vertrokken naar Florida in Amerika. Helaas is de relatie voorbij. Hij woonde toen in Arcadia. Amerika was zijn tweede liefde geworden en Robin wilde koste wat kost toch in Amerika blijven.

Dat is hem gelukt en hij woont nu in Siesta key in Sarasota en heeft helemaal zijn draai gevonden. Robin werkt als beveiliger in The Beatsclub. Een club die dicht aan het strand ligt bij Turtelbeats. Dus parelwitte stranden en azuurblauwe zee, wat wil je nog meer! Hij coördineert daar een team van 10 man en dat gaat hem goed af.

Robin mist Berghem enorm! De vlag, die op de foto te zien is, was geleend. Maar Robin wilde hem graag hebben, omdat zijn roots in Berghem lagen waar hij ook geboren is. De ouders van Robin, Berry en Jolanda Schuurmans, waren op bezoek geweest in Amerika en hebben de vlag achtergelaten in Florida. Het hart van Robin ligt immers altijd in Berghem!

'Love Berghem', aldus Robin Schuurmans

amerikarobin01

amerikarobin02

amerikarobin03a

amerikarobin04a

Woon je,of een familielid/vriend(in), in het buitenland en ben je een oud-Berghemnaar?

Mooi Berghem is op zoek naar oud-Berghemnaren die in het buitenland (niet op een vakantieadres) wonen, hun roots nog niet hebben verloren en die voldoen aan 1 van de volgende punten:

- Jij hebt een Berghemse vlag?

- Volgt Berghem via www.mooiberghem.nl?

Mooi Berghem heeft op de wereldkaart vlaggetjes geplaatst van bovengenoemde locaties. Het Berghemse vlaggetje is er voor als de oud-Berghemnaren de Bergse vlag in bezit hebben en het soms laat 'flapperen'. Een Mooi Berghem-vlaggetje betekent als zij vanuit het buitenland Mooi Berghem volgen.

Laat het dan horen via een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam, woonplaats en informatie of ze Berghem nog volgen? En het liefst kun je een foto bijvoegen als je de Berghemse vlag in bezit heeft! Dan plaatsen we een leuk bericht en de vlaggetjes in jouw land!

florida1