• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuwjaarsgroeten 'alle goeds en gezond 2022' vanuit Griekenland!

Het nieuwe jaar is net begonnen en de nieuwjaarsgroeten zijn vanuit Griekenland bij Mooi Berghem binnengekomen. Mooi Berghem is op zoek naar oud-Berghemnaren die in het buitenland (niet op een vakantieadres) wonen, die hun roots nog niet hebben verloren. De nieuwjaarsgroeten kwamen vanuit Griekenland van Jos en Gonny Megens. Ze wonen namelijk op Kreta! 'Wij zijn verhuisd naar Kreta, omdat wij in Nederland geen

geschikt huurhuis konden vinden', liet Gonny weten. 'We gaan al meer als 20 jaar naar Kreta op vakantie en hebben hier Griekse vrienden. Wij hebben altijd gezegd, daar gaan we nog een keer wonen'. Jos en Gonny wonen daar nu heerlijk. In Berghem hebben ze in de Runselstraat gewoond bij 'ons Sjaak en tante Ietje'. Vervolgens naar de Laanderhof. Toen gingen ze zelf bouwen in Haargetouw en hebben daar gewoond tot ze in eind juli 2021 naar Kreta verhuisden.

'Wij vermaken ons hier prima. Heerlijk wandelen langs het strand of in de bergen. Of wij fietsen gewoon. Genieten, niks moet en alles mag! En jullie volgen jullie Berghem? 'We volgen Berghem zeker, via onder andere Mooiberghem.nl'. Zo te zien op de foto zijn Jos en Gonny de roots nog niet verloren. Met een Brabantse en Griekse vlag en met een t-shirt aan met als opdruk een foto van Berghem met 5351 laten ze het blijken.

'Kerst hebben we hier gevierd met onze Griekse vrienden. En mijn zus is ook bij ons en dat is altijd gezellig', vertelt Gonny. 'Oud en nieuwjaar vieren we ook hier op Kreta. We wensen iedereen in Berghem alle goeds en een gezond 2022 toe!'.

Jos en Gonny, we wensen jullie ook alle goeds in Griekenland en geniet er van! We plaatsen in Kreta een MooiBerghem-vlaggetje en hopen jullie nog een keer te zien in ons mooi Berghem!

Woon je,of een familielid/vriend(in), in het buitenland en ben je een oud-Berghemnaar?

Mooi Berghem is op zoek naar oud-Berghemnaren die in het buitenland (niet op een vakantieadres) wonen, hun roots nog niet hebben verloren en die voldoen aan 1 van de volgende punten:

- Jij hebt een Berghemse vlag?

- Volgt Berghem via www.mooiberghem.nl?

Mooi Berghem heeft op de wereldkaart vlaggetjes geplaatst van bovengenoemde locaties. Het Berghemse vlaggetje is er voor als de oud-Berghemnaren de Bergse vlag in bezit hebben en het soms laat 'flapperen'. Een Mooi Berghem-vlaggetje betekent als zij vanuit het buitenland Mooi Berghem volgen.

Laat het dan horen via een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam, woonplaats en informatie of ze Berghem nog volgen? En het liefst kun je een foto bijvoegen als je de Berghemse vlag in bezit heeft! Dan plaatsen we een leuk bericht en de vlaggetjes in jouw land!

berghemnarenbuitenlandKRETAdec2021

berghemnarenbuitenlanddec2021