• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Programma Feestweekend 55-jarig jubileum stichting carnaval Berghem is bekend!

Nog slechts enkele weken en dan barst het feestweekend van Stichting Carnaval Berghem los. Van 27 tot en met 29 september gaan wij, samen met jullie allemaal, ons 55-jarig jubileum groots vieren in de feesttent op het Meester Gielenplein! Het programma is nu bekend en wordt hier gepresenteerd.

Vrijdag 27 september 18:30 uur: Receptie
We trappen het weekend af met een receptie ter ere van het 55-jarig jubileum. Tijdens de receptie is er de gelegenheid om het bestuur, Prins Sjoerd en Adjudant Jan te feliciteren. Uiteraard zal de receptie (evenals een aantal andere activiteiten dit weekend) muzikaal opgeluisterd worden door de XL-Kapel, een extra grote kapel welke speciaal voor ons jubileumjaar is samengesteld! De receptie duurt tot 21.00 uur waarna het tijd is voor de eerste Bèrgse Biercantus.

Vrijdag 27 september 21:30 uur: de Bèrgse Biercantus
Vanaf 21.30 uur barst het feest pas echt los met de Bèrgse Biercantus! Voor wie het fenomeen biercantus nog niet kent een paar tipjes van de sluier: lange tafels met veel gezellige mensen die luidkeels meezingen met bekende nummers in allerlei genres, van Nederlandstalig tot rock en van klassiekers tot tijdloze wereldhits. En...... er is uiteraard bier! Deze basis ingrediënten zijn natuurlijk die avond aanwezig, maar we doen het uiteraard net even anders: het rek met luchtgitaren is gevuld, we zijn sexy als we dansen, de band Factor 3 zorgt voor de muzikale ondersteuning en er zijn zelfs een Dominee en een Kikvors voor een ludieke presentatie van de avond! De entree voor de gehele avond is gratis!

Zaterdag 28 september 11:00 uur: Confetti party
De zaterdagochtend is gereserveerd voor de allerkleinsten van het Knollenrijk: de kinderen van groep 1 tot en met 4. In de feesttent zullen er vele activiteiten zijn voor de kleintjes, zodat ook zij volop mee kunnen feesten met ons jubileum. Een greep uit de activiteiten: spijkerbroek hangen, skelter parcours, photobooth. Alle kinderen krijgen een stempelkaart, welke onder andere medio september bij de basisscholen in het Knollenrijk uitgedeeld zal worden. Het is de bedoeling dat kinderen zonder hun ouders komen genieten; er zal daarom een ruim team van vrijwilligers aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alle kinderen veilig kunnen deelnemen. De Confetti party eindigt om 13.00 uur.

Zaterdag 28 september 15:00 uur: Serpentine feest
Na de allerkleinsten zijn de oudere basisscholieren van het Knollenrijk aan de beurt. Het Serpentine feest is speciaal voor de kinderen van groep 5 tot en met 8. De opzet van de middag zal in grote lijnen overeenkomen met de confetti party, maar uiteraard zijn de spellen en activiteiten aangepast op de leeftijd van deze groep (o.a. carnavalspoppen plakken en ‘tengelen’; het demonteren van defecte apparaten). Locatie is wederom in de feesttent en het Serpentine feest is om 17.00 uur afgelopen.

Zaterdag 28 september 19:00 uur: Pubquiz
De afsluiter van de jeugdactiviteiten is een heuse Pubquiz, speciaal voor de jeugd van 12 tot en met 16 jaar. De deelnemers zullen strijden voor de allerhoogste eer in het Knollenrijk: het winnen van de 55-Jaar Stichting Carnaval Berghem Pubquiz. De Pubquiz is in de Berchplaets en is omstreeks 21.00 uur afgelopen. Deelnemende teams (max 5 personen) kunnen zich inschrijven voor de Pubquiz via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 28 september 20:00 uur: KNLLNRK’s Knalfeest
De tent zal bol staan van de gezelligheid op de zaterdagavond: het KNLLNRK’s Knalfeest. Het hoogtepunt van het jubileumweekend met de feestband LIJN 7!! Deze topformatie staat garant voor een fantastisch optreden met als hoofdthema FEEST. De avond zal verder opgeluisterd worden door DJ Sonny om de sets van LIJN 7 naadloos aan elkaar te mixen. De minimumleeftijd is 16 jaar en de kaarten kosten €5,00 in de voorverkoop en €7,50 aan de deur. De voorverkoop start maandag 26 augustus bij De Merx, Tante Toetje en de Berchplaets, dus verzeker jezelf snel van kaarten en zorg dat je het KNLLNRK’s Knalfeest niet mist!

Zondag 29 september 9:30 uur: Seniorendag
De afsluiter van ons jubileumweekend is de Seniorendag op de zondag. Omstreeks 9:30 uur zal deze dag beginnen met een feestelijke ontvangst voor de 55+ers van het Knollenrijk. Er is een ludieke fietstocht georganiseerd van +/-25 km en hierna zal er een lunch worden aangeboden aan de deelnemers. De Seniorendag zal afgesloten worden met een variété in de tent: ouwverwetste gezelligheid! Inschrijven voor de Seniorendag kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot
Na 1,5 jaar van voorbereidingen staan wij te popelen om samen met jullie een knallend jubileumfeest te gaan vieren. Houd de komende tijd onze Facebook-pagina Knollenrijk in de gaten voor het laatste nieuws, of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hopen velen van jullie te kunnen verwelkomen op een van onze activiteiten!

Tot 27, 28 en 29 september!!!

 

Met vriendelijke groet,

Commissie PR
Stichting Carnaval Berghem