• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Verrassingsbezoek Predbant met SRV-wagen aan bouwlocaties De Verlichte Optocht

Gisteren bracht de welbekende Predbant een verrassingsbezoek aan de wagenbouwers van De Verlichte Optocht. Donderdagavond heeft de Predbant normaal een repetitie-avond ingepland, maar deze keer werd de avond anders ingevuld. Ze gingen met een SRV-wagen een bezoekje brengen aan diverse bouwlocaties van De Verlichte Optocht. Mooi uitgedost, 'Ma Flodder en co', betraden ze de eerste locatie de Knollenschuur! De wagenbouwers waren verrast toen ze de gezellige muziek hoorden. De Predbant speelde een schôn stukske muziek in de Knollenschuur en dat viel goed in de smaak. Ze kregen applaus en een drankje van C.V. De Centrumknollen. Met gierende banden scheurde de SRV-wagen naar Oss naar de volgende bouwlocatie. Ook in de SRV-wagen was het gezellig. Er werd een muziekje gedraaid en met een drankje erbij kwam dat wel goed.

De volgende locatie was bij TOR-verhuur.Tijdelijke Opslag Ruimte is het adres voor het huren van een opslagruimte en natuurlijk voor het bouwen van een carnavalswagen. Daar verraste de Predbant C.V. Ut Lupt die druk bezig was met de wagen. Ook daar speelde de Predbant prachtige nummers. Dat werd erg op prijs gesteld. De Predbant kon als bedankje in de kantine een drankje nemen. Ondertussen maakte Mooiberghem nog foto's van de schitterende wagen van C.V. Ut Lupt. Ze gooien weer hoge ogen in de categorie 'Wagens Volwassenen'.

De SRV-wagen werd weer gestart en op naar volgende locaties. Dat was in de Hoessenboslaan bij C.V. de Durzetters en C.V. Ut hiël ketswerrûk en vervolgens naar Tuureind bij C.V. De Kwèkers en C.V. ût kûmt nie zô nauw. Mooiberghem maakte dit niet meer mee, maar ongetwijfeld zal dit verrassingsbezoek leuk zijn geweest. Wat een goede actie van de Predbant! Op een speciale manier worden de wagenbouwers in het zonnetje gezet!

Foto's Harold Mazen