• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Wie wordt het 36e boerenbruidspaar van CV de Bietenbouwers? Hint 4! Weet jij het al?

CV de Bietenbouwers kon wegens de coronaperikelen geen 'Tuureindse merge' organiseren waar het boerenbruidspaar bekend werd gemaakt. Dit jaar wordt het boerenbruidspaar onthuld bij de pronzitting. Maar om een tipje van de sluier op te lichten worden wat hints gegeven richting de pronkzittingen. De 4e hint is bekend!

Beste knollen en knollinnen, hierbij de vierde hint met betrekking tot het nieuwe aanstaande Boerenbruidspaar.

Een van de personen van ons 36e Boerenbruidspaar is tijdens zijn of haar leven woonachtig geweest, of is nog steeds woonachtig in een van de genoemde straten in deze 4e Hint. De persoon die zowel de naam van de Bruidegom, alsook de naam van de Bruid voor aanstaande donderdag kan noemen, door een app te sturen naar 0620719401, maakt kans op 2 bandjes voor het Boerenbuffet dat gehouden na afloop van de Boerenbruiloft. Carnavalsdinsdag vanaf 18:00 uur in de Berchplaets.

bietenbouwershint4

Hint 3: Zowel de bruidegom, alsook de bruid zijn zeer actief in het carnavalsgebeuren. Met andere woorden, het zijn geen onbekenden in de Bergse carnavalswereld, en zijn jullie ze ongetwijfeld wel eens tegen het lijf gelopen tijdens een van de vele carnavalsactiviteiten in Berghem.

bietenbouwershint3
Hint 2: Zowel de bruidegom, alsook de bruid zijn zeer sportief aangelegd. Met andere woorden, en zonder afbreuk te willen doen aan denksporten, strekken hun interesses zich verder, dan alleen dammen of schaken. Let wel, dat ook denksporten wel degelijk intensieve sporten kunnen zijn.

bietenbouwershint2

Hint 1: Hij is geboren en getogen in Berghem, echter zijn grote onechte boerenliefde is een buiten Bergse

bietenbouwershint1