• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Welbekende fietstocht De Centrumknollen is in aantocht, schrijf je nu in!

Na lang wederom gesloten te zijn geweest in verband met de regels omtrent het coronavirus mocht op 28 april dan toch eindelijk de horeca weer open. CV de centrumknollen zijn daar uiteraard ook weer heel blij mee, want op 24 mei 2021 (2e pinksterdag) is zoals bij velen al bekend het jaarlijkse fietstocht. Deze kan door de goede vooruitzichten na een 2e, en eindeloos lijkende lockdown hoogt waarschijnlijk gewoon doorgaan. Wel onder bepaalde voorwaarden natuurlijk, maar daar krijgen ze

als organisatie samen met de Merx net als afgelopen jaar wel een mouw aan gepast. Ook dit jaar heeft De Centrumknollen weer een mooie fietsroute door Berghem en omgeving weten te creëren die zowel voor jong en oud heel gezellig kan zijn. Met onderweg een aantal leuke op corona aangepaste opdrachten, waarmee je uiteraard kans maakt op de Centrumknollen fietstocht wisselbokaal.

Het begin- en eindpunt is bij onze vertrouwde residentie: Zalencentrum De Merx Burg. Van Erpstraat 25. Voor een drankje onderweg wordt gezorgd en na afloop krijgt u voor de gedane inspanning een gratis consumptie aangeboden. Aan het einde van de tocht is er uiteraard ook de mogelijkheid iets te eten te nuttigen, uiteraard voor eigen rekening.

Er zijn natuurlijk wat dingen anders dan normaal, dus hier zijn wat belangrijke dingen op een rij:

1. Inschrijven dient vooraf gedaan te worden dit kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-81696491. Vermeld hierbij uw teamnaam en een mobiel telefoon nummer. Door in te schrijven ben je verzekerd van een plekje op het terras bij terugkomst.
2. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 22 mei 2021. U krijg zondag 23 mei een whatsapp bericht van ons terug wat de vertrektijd van je groep zal zijn. Dit in verband met de afstand die gehouden dient te worden tussen elke groep.
3. Kosten voor deelname kunnen gewoon op de dag zelf voor vertrek worden voldaan.
De kosten zijn: €3,50 voor volwassenen.
€2,- voor deelnemers tot en met 16 jaar.
Voor Kinderen die bij de ouders achterop zitten is de tocht gratis.
4. Zorg dat je met je groep optijd aanwezig bent (10/15 minuten voor vertrektijd) zodat alles soepel verloopt.
5. Voor vragen kun je altijd bellen naar: 06-81696491.
6. wij houden ons aan de richtlijnen van het rivm.

Deelname staat open voor iedereen lid van de Centrumknollen of niet dat maakt niets uit. Iedereen is welkom, dus de commissie fietstocht zien jullie inschrijving graag tegemoet, en wensen jullie alvast een prettige middag toe.