• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooist verlichte huis is bekend bij 'Knollenrijk Verlicht', 'Knollenrijk carnavalt thuis' was geweldig!

Paul en Marianne van der Heijden presenteerden zondagavond Dé Verlichte Optocht Kwis & Prijsuitreiking Knollenrijk Verlicht. Het was een unieke kwis met veel 'ohja' momenten die volledig in het teken stond van Dé Verlichte Optocht. En het was echt mooi om te zien met vanallerlei leuke en bijzondere vragen, foto's en filmpjes. Buiten deze Dé Verlichte Optocht Kwis was er ook de prijsuitreiking van 'Knollenrijk Verlicht'. Mooi Berghem had hierover

al diverse leuke foto's geplaatst.

 

De prijsuitreiking werd uitgevoerd door de prins en adjudant van het Knollenrijk. Ze maakten een rondje en kwamen uit bij de winnaar. Het mooist verlichte huis in het knollenrijk staat namelijk in de Burgemeester van Erpstraat. Het huis is prachtig verlicht door cv De Kwekers, en dat is wel te zien. Er staat ook een heuse verlichte 'carnavalpop' voor het huis. Proficiat CV de Kwekers voor wederom een 1e prijs! Misschien kunnen de Berghemnaren het mooist verlichte huis nog zien in komende dagen.

Voorafgaand van Dé Verlichte Optocht Kwis & Prijsuitreiking Knollenrijk Verlicht stond Poar Uurkes Vurraf met o.a. 4 Viltjes en Pap&Pudding op het programma. En een geweldige afsluiting van 'Knollenrijk carnavalt thuis' was met PartyFrieX van radio Zwetsbal.

Het was een fantastisch carnavalsweekend in zalencentrum De Merx. De organisatie had voor jong en oud een heel aantrekkelijk programma samengesteld en hebben duizenden carnavalsliefhebbers toch thuis een leuke carnaval bezorgd. Complimenten gaan uit naar de vele medewerkers die dit mogelijk hebben gemaakt. Het was in 1 woord: geweldig!!!