• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Gave carnavalsavond met pronkzitting 2021 en onmisbare wagenbouwers!

De pronkzitting 2021 was gisteren live te zien op TV Berghem en online bij 'Knollenrijk Carnavalt Thuis' in zalencentrum De Merx. Het werd heel bijzonder gebracht en met medewerking van artiesten van vroeger en nu. De presentatie was in handen van Tryfon Roelofs en Maud van Orsouw. De pronkzitting begon zoals altijd met het 'Bergs lied'. Natuurlijk meegezongen door prins Dave d'n Urste en adjudant Geert-Jan.

Er kwamen vervolgens stukjes naar voren van nu en van het verleden. Stukjes van o.a. Marianne v.d. Heijden met Bergs Flix, oud-prinsen via teams en raad van elf belpanel, Krey en co met Willem, Danny en Theo in Cafe d'n Knert met de slimste mens, hoe gaat het met?, 1,5 meter afstand en nog veel meer leuke acts.
Er was ook een reclameblok van de Zware jongens, dans met Meer!dans en tot slot was er de afsluiting met Gertie Gremmen. Ze bakte als vanouds lekkere eieren. Kortom, er gebeurde vanalles en de kijkers werden 1,5 uur vermaakt. Chapeau voor de organisatie en alle deelnemers die deze bijzondere pronkzitting mogelijk hebben gemaakt!

Om een indruk te geven heeft Mooi Berghem wat 'print screens' gemaakt van deze gave carnavalsavond.

Zoektocht onmisbare wagenbouwers!

Maar de avond was nog niet voorbij! De presentatoren Willem van Kreij, Randy Voet, Alwin van Dijk met DJ Robert den Brok zochten de Wagenbouwer van het jaar. Stan Manders ging huis aan huis naar de onmisbare wagenbouwers en Alwin van Dijk naar de ondernemers hoe zij het carnaval miste.

Buiten de zoektocht naar de Wagenbouwer van het jaar was er ook bingo en werden de kijkers vermaakt met leuke muziek van DJ Robert en verschillende artiesten traden nog op! Daarnaast kwamen ook gasten voorbij zoals prins Dave d'n Urste en adjudant Geert-Jan, grootvorst Joep en adje Tino van Raad van Ongeregeld en natuurlijk ook grootvorst Maarten d'n Urste en adjudant Leo van de Centrumknollen.De organisatie was in handen van CV de Centrumknollen en cafe-zaal Tante Toetje. Ze kunnen terugkijken naar een zeer geslaagde carnavalsavond!