• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Twee Berghemse sportscholen gaan per 1 januari 2024 verder onder één dak!

De twee grootste sportscholen van Berghem zullen per 1 januari 2024 gaan fuseren. De huidige locatie van Fitness4all aan de Koolzaadweg 1 in Berghem wordt verbouwd en uitgebreid om alle leden te kunnen voorzien in hun sportbehoeften. Begin van dit jaar staken de eigenaren van beide sportscholen, Ivo ’t Lam en Maikel Korbmacher van Fitness4all en Vince Bruinsma van Four2Go, de koppen bij elkaar. De mogelijkheden werden besproken om het gehele sportverzorgingsgebied van Berghem en omstreken te kunnen voorzien van één luxe sportschool met werkelijk alle faciliteiten die sporters zich kunnen wensen.

De oplossing hiervoor werd gemaakt: fuseren en een locatie vinden waar alle sportfaciliteiten ondergebracht kunnen worden. Deze locatie is gevonden op de huidige locatie van Fitness4all aan de Koolzaadweg 1 in Berghem. Hier zal een grootschalige verbouwing en uitbreiding plaatsvinden die na de zomervakantie van start zal gaan en eind November gerealiseerd zal zijn.

Uitbreiding sportfaciliteiten
Door de uitbreiding op de begane grond aan de voor- en zijkant van het pand zal de fitnessruimte flink vergroot worden. Er komt een geheel nieuwe kracht- en cardiolijn bij en tevens zal de populaire Milon-circle blijven bestaan.

Aan de voorzijde wordt een bovenverdieping gerealiseerd met een extra grote zaal voor groepslessen. Het aanbod wordt dan ook flink uitgebreid: 7 dagen per week zullen er overdag groepslessen plaatsvinden, van Bodypump tot Yoga en van Spinning tot Body Combat. Ook wordt het voor de jeugd mogelijk om deel te nemen aan judolessen.

Aan de overige faciliteiten is niet voorbijgegaan. Zo zal de ruimte van de Finse sauna worden vergroot, blijven de zonnebanken en Infrarood-sauna beschikbaar en uiteraard zal de horeca aanwezig blijven voor een kop koffie of thee of smoothie.

Fysiotherapie4all blijft net als voorheen patiënten bedienen voor behandeling van lichamelijk klachten. Hiervoor worden moderne technieken gebruikt zoals dry needling, shockwave, echografie en manuele therapie en wordt er daarnaast begeleiding geboden in oefentherapie en revalidatie.

Bestuur
Mede-eigenaar Vince Bruinsma zal tevens gaan fungeren als Clubmanager op locatie. De andere twee eigenaren Maikel Korbmacher en Ivo ’t Lam blijven op de achtergrond in het management actief en gaan zich daarnaast richten op verdere professionalisering van Fysiotherapie4all.