• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Smits Good Food sluit de winkel en vraagtekens voor Berghemse markt!

Eind maart 2023 plaatste Mooi Berghem een artikel 'Na 15 jaar stopt Smits Good Food voorlopig op de Berghemse markt!'. Dat is nog steeds de vraag of ze nog terugkomen op de Berghemse markt. Smits Good Food sluit namelijk op zaterdag 24 juni de winkel in Heesch! Ze hebben nu totale uitverkoop met veel verrassende aanbiedingen. De winkel gaat dicht, maar Smits gaat wel door met het leveren van fruit aan bedrijven. Het is nog een vraagteken of Smits Good Food in de toekomst nog terugkomt op de Berghemse markt. Zou heel mooi zijn als de bekende en vertrouwde fruit- en groenteboer weer op de markt staat. Maar de tijd zal het leren!

Smits Good Food plaatste dit bericht op facebook/Smits Good Food.

Lieve klanten,

Met pijn in ons hart moeten we jullie het nieuws brengen dat na een mooie periode van ruim twee jaar, wij besloten hebben om onze winkel te sluiten. Het was een ongelooflijke reis vol bijzondere momenten en waardevolle interacties met jullie allemaal.

We willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om jullie allen hartelijk te bedanken voor jullie steun en vertrouwen in ons bedrijf. Jullie aanwezigheid en betrokkenheid hebben onze winkel tot leven gebracht en ons geïnspireerd om elke dag ons uiterste best te doen.

Ook bedanken wij al onze medewerkers, vrienden en familie die ons altijd, maar met name het afgelopen half jaar ontzettend vaak hebben geholpen.

Hoewel dit het einde markeert van een hoofdstuk, is het niet het einde van ons verhaal. Wij hopen in een later stadium weer iets voor jullie te kunnen betekenen! De ambitie is er in ieder geval! Voorlopig blijven wij zonder onderbreking doorgaan met het leveren van fruit aan bedrijven!

Dit is de laatste week dat wij open zijn en wij gaan er met een knal uit! Kom dus deze week naar de winkel voor veel verrassende aanbiedingen!! Naast dat het natuurlijk treurig nieuws is maken we er toch nog een feestje van met jullie en willen we jullie graag nog zien deze week!

Nogmaals, namens het hele team willen we jullie bedanken voor jullie steun.

Met warme groeten,
Smits Good Food