• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Groot applaus voor voorstelling ‘Menu Surprise’, publiek heeft enorm genoten!

Afgelopen weekend, zaterdagavond en zondagmiddag, vonden de laatste twee voorstellingen ‘Menu Surprise’ plaatst. Beide voorstellingen van toneelvereniging Amicitia waren bijna uitverkocht in dorpshuis De Berchplaets. Het eerste wat opvalt bij het binnengaan van de zaal, was een prachtig decor. Het podium van de Berchplaets was omgetoverd tot een stijlvol restaurant genaamd 'Gevulde Snoeshaan'.  

Het verhaal speelde zich af in restaurant de “Gevulde Snoeshaan”, het restaurant was vroeger een snackbar. Dat brengt voor Claire de Kroon, de nieuwe eigenaresse, veel problemen met zich mee. Zij doet er alles aan om van de “Gevulde Snoeshaan” een stijlvol en chique restaurant te maken. Maar met lui en brutaal personeel, problemen in de organisatie, de meest bizarre gasten en een chronisch gebrek aan toiletpapier is dat geen gemakkelijke opgave. Het werd een voorstelling vol humor en hilarische momenten, waar je heerlijk ontspannen naar kon kijken. Met aan het einde een verrassende ontknoping! 

De voorstellingen werden goed ontvangen door het publiek. De spelers hadden zichtbaar plezier in het neerzetten van hun rol. Toneelvereniging Amiticia heeft erg leuke reacties gehad op het stuk en ook op het spel van de spelers. Mensen vonden het een prachtige voorstelling en hebben enorm genoten. De spelers van Amiticia kregen een mooi bosje met bloemen en een groot applaus. Daar deden ze het voor! 

Na afloop van de voorstelling kwam het publiek vrolijk de zaal uit. Velen bleven nog hangen in de foyer van de Berchplaets om na het praten. Toneelvereniging Amicitia uit Berghem kan terugkijken op mooie en succesvolle voorstellingen. Op naar 2025!