• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Amicitia speelt komische klucht “Menu Surprise” met een verrassingselement!

Toneelvereniging AMICITIA uit Berghem speelt vier voorstellingen in het weekend van 16/17 maart en 23/24 maart in Dorpshuis De Berchplaets in Berghem. “Menu Surprise” is een komische klucht. Het gebouw waarin nu restaurant de “Gevulde Snoeshaan” is gevestigd was vroeger een snackbar. Dat brengt voor Claire de Kroon, de nieuwe eigenaresse, veel problemen met zich mee. Zij doet er alles aan om van de “Gevulde Snoeshaan” een stijlvol en chique restaurant te maken. Maar met lui en brutaal personeel, problemen in de organisatie, de meest bizarre

gasten en een chronisch gebrek aan toiletpapier is dat geen gemakkelijke opgave….

Twaalf spelers waaronder negen vrouwen en drie mannen brengen de komische klucht “Menu Surprise” op de planken. “De spelers krijgen met hun rollen in Menu Surprise een nieuwe uitdaging”, aldus regisseur Joris Brukx. “Dit jaar dienen de spelers buiten hun comfort zone te spelen. Dat wat ze juist niet zijn. Daarnaast werken we op bepaalde momenten in de voorstellingen met een verrassingselement.”

amiticiamenusurpriseGroepsfoto2

De voorstellingen worden gespeeld in Dorpshuis De Berchplaets, Sportstraat 3 in Berghem.
Het wordt een voorstelling vol hilarische momenten en onhandige situaties. Door de verschillende personages worden de tegenstellingen in het verhaal uitvergroot. Het stuk zal het publiek de hele avond boeien. Hoe gaat Claire om met alle uitdagingen? Wat is de rol van de mossel? En met wie gaat Harmen uiteindelijk naar huis?

amicitiamenuvolpassie2024

Gezien de beperkte beschikbaarheid van plaatsen is een reservering sterk aan te raden. Kaarten à 10 euro per stuk kunt u reserveren op www.amicitiaberghem.nl
Op zaterdag 16, zondag 17 en zaterdag 23 maart start de avondvoorstelling om 20 uur.
Op zondag 24 maart start de middagvoorstelling om 15 uur. Gelieve een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn in Dorpshuis De Berchplaets.

amicitiaposter menu surprise