• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Zorgverzekering aanpassen, het kan weer Vragen, hulp nodig?

Het einde van het jaar is in zicht en het is weer mogelijk om de zorgverzekering aan te passen. In november versturen zorgverzekeringen de nieuwe polissen en de voorwaarden kunnen veranderd zijn. Bij hoge zorgkosten is het belangrijk om je goed te verzekeren. Wat wordt nou wel of juist niet vergoedt? Is je persoonlijke situatie veranderd, heb je juist meer of minder zorg nodig? Gebruik maken van de fysiotherapie, kraamzorg, gebruik van hulpmiddelen dit zijn allemaal verschillende zorgbehoeften die je kunt hebben. Door goed te vergelijken kun je kiezen voor een verzekering die goed bij je past en eventueel geld besparen.

Voor inwoners van Oss met hoge zorgkosten en een laag inkomen is er een gemeentepolis AZOSS (Aanvullende Zorgverzekering Oss). Inwoners die een inkomen hebben niet hoger dan 120% van de bijstandsnorm komen hier onder andere voor in aanmerking.

Onze collega’s en vrijwilligers van het financieel spreekuur en inloopuur kunnen je hierbij advies geven en eventueel ondersteunen. Kom met je vragen naar het financieel spreekuur op woensdag van 15.00 – 17.00 uur in de Berchplaets. Neem je DigiD gegevens mee.

Bij het algemene inloopuur kun je terecht voor diverse vragen. Vragen over zorg, welzijn of wonen. Opvoeding van de kinderen, vragen over jezelf of een ander. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuke activiteit om aan deel te nemen of wil je iets organiseren in de buurt? Voel je je alleen en heb je zin in een praatje? Of wil je iets gaan doen voor een ander? Maar wij denken ook mee over je zorgverzekering. Loop binnen bij onze inloopuren.
Herpen, even weken maandag 14-15 uur
Ravenstein, oneven weken dinsdag 10-11 uur

Onze collega’s en vrijwilligers staan voor je klaar.