• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Inschrijfavond voor jokers en nieuwe teamleden Bergse Kwis met ‘Meet Your New Team’

Het team van de Bèrgse Kwis organiseert dit jaar voor het eerst een inschrijfavond in café De Merx in Berghem. Een inschrijfavond op vrijdag 27 oktober voor de dorpskwis van 28 december. Voorzitter Joeri van de Ven: “Als teams zich op 27 oktober bij ons komen inschrijven, hebben wij als organisatie een beter beeld van het aantal deelnemers. Voor de teams is het ook interessant want

zij krijgen alleen op deze avond een joker voor de kwis. Daarmee kunnen ze op één vraag uit het boekje een sticker plakken voor de volle 10 punten.”

De inschrijfavond heeft daarnaast nog een ander nieuw element: ‘Meet Your New Team’. Dit is speciaal voor mensen die wel mee zouden willen doen met de kwis in Berghem maar daarvoor met te weinig mensen zijn. De avondvullende kwis vereist toch wel de inzet van teams van minimaal 8 teamleden.

“We horen vaak dat mensen heel enthousiast zijn over de Bèrgse Kwis maar dat het niet lukt om genoeg mensen bijeen te krijgen. Stelletjes; mensen die ooit meededen met de kwis maar niet de hele groep meer meekrijgen; nieuwe mensen in het dorp of nét te kleine vriendengroepen. We bieden nu de gelegenheid aan mensen om elkaar te ontmoeten speciaal hiervoor. We zorgen zo dat er nieuwe teams gevormd kunnen worden,” aldus Joeri.

De organisatie laat daarnaast weten dat de kinderkwis dit jaar helaas niet gemaakt kan worden. Het team dat De Bèrgse Kwis maakt is te klein om ook deze kwis te verzorgen.

De inschrijfavond met ‘Meet Your New Team’ is op 27 oktober van 19:00 tot 23:00 in café De Merx in Berghem. Vanaf 28 oktober kun je je ook inschrijven voor de kwis via de website: www.debergsekwis.nl. De jokers zijn echter alleen te verkrijgen op de inschrijfavond in het café.