• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Meer grotere namen in line-up van Hoessenbosch Festival 2023 vanwege nieuwe mainstage

De combi-tickets zijn uitverkocht, de 63 artiesten zijn geboekt en alle voorbereidingen voor de nieuwe megatent zijn in volle gang. Hoessenbosch Festival mag met haar 7 de editie in aantocht rekenen op de komst van dagelijks zo’n 4500 trouwe bezoekers. Festivalorganisatie Berghem Events heeft daarmee een succesformule te pakken. Met dit jaar een uitbreiding van

die formule en grote namen als The Darkraver, Marco
Schuitmaker, 2 Brothers on the 4th Floor en de allerbeste coverband van Nederland The Dirty Daddies.

Leuk om te weten is dat een band als The Dirty Daddies een bepaald formaat podium nodig heeft om op te spelen. Simpelweg omdat het anders niet past. Tot vorig jaar was het hoofdpodium net te klein voor de grote jongens. “Daar liepen we al een paar keer tegenaan”, aldus Jesse van Maren. “We wilden wel wat groter om die acts ook op te laten treden, maar de vraag was waar. Nu hebben we daar een perfecte plek voor gevonden, namelijk bij de hoofdingang.” Als je straks naar die ingang loopt, zie je de megatent al staan. Dat wordt dan ook de mainstage van dit jaar. Met daarop veel tribute van onder meer Diva Turner, Mark’s Hazes Tributes en Totally Spice – nieuw dit jaar! – guilty pleasure.

Nieuw podium Nederlandstalig & Carnaval en hardstyle
Voor de fans van hardstyle betekent dat goed nieuws. Want die krijgen een outdoorstage waar je u tegen zegt, op de plek bij de tribune. Met op vrijdag de PatB en The Darkraver en een dag later gaan we wat harder op BRELOW en Michael Amani. De voormalig harstyle stage maakt zich dit jaar op voor Nederlandstalig en carnavalsmuziek. En dus zingen Huub Hangop, de Havenzangers en Stef Ekkel de gezelligste carnavalshits.

Zoals vanouds
Verder is het Hoessenbosch Festival zoals vanouds. Met oude bekenden zoals Party Lol Tent Parasol waarbij je met een kleine 30 man geniet van entertainment en meezingt met smartlappen. Met daaromheen niet te vergeten de leukste hoekjes waar je cocktails kunt halen, een grotere food area, silent disco en nog veel meer verrassingen in een prachtig
magisch bos.

Tickets
Op www.hoessenboschfestival.nl koop jij de vrijdag- en zaterdagtickets of tickets voor de Business Avond op donderdag of de familiedag op zondag.