• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ad en Marianne Hoevenaars-Heessels zijn vandaag 50jaar getrouwd!

Vandaag, op 25 februari 2022, is het alweer 50 jaar geleden dat Ad en Marianne Hoevenaars-Heessels in het huwelijksbootje stapten. Dat wil zeggen, voor het “echie”, want op 10 december 1971 deden ze dat al voor de wet. Op die dag togen ze na een klein feestje echter beiden weer naar hun eigen ouderlijk huis, want samenwonen mocht pas na het kerkelijk huwelijk!

Ad, een Dungenaar, en Marianne, geboren en getogen in Schijndel, leerden elkaar kennen bij het uitgaan in Schijndel, waar Ad met zijn band Magical Soul muziek maakte en Marianne kwam luisteren. De vonk sloeg over, en zo geschiedde. Toen ze na een aantal jaar besloten te gaan trouwen, ging dat dus in twee etappes: eerst voor de wet, zodat ze alvast in aanmerking kwamen voor een huis, en later in februari voor de kerk, met vervolgens een groot feest. Muzikaal als hij is, opende Ad de dansvloer wel met een polonaise, want een danser is hij nooit geweest.

Zo begon hun leven samen, en al snel werd het gezin uitgebreid met twee dochters, Britta en Nicole. Ad begon als timmerman en ging later aan de slag als vertegenwoordiger bij een firma in houtbewerkingsmachines. Marianne heeft vele jaren bij Heijmans in Rosmalen gewerkt.

Dochter Nicole verhuisde naar Utrecht, en Britta kwam in Berghem terecht, waar ook de drie kleinkinderen Noa, Tristan en Tess geboren zijn. Toen Ad en Marianne het idee kregen om te verhuizen naar een appartement kwamen ze dan ook al snel in datzelfde Berghem terecht. Inmiddels wonen ze alweer sinds 2015 met veel plezier aan de Landbouwlaan.

Daar zijn ze nog altijd druk met hun hobby’s. Ad schildert en tekent veel en is zodoende ook een tijdje bij Beeldend Berghem actief geweest. Marianne houdt van haken en patchwork. Samen wandelen ze graag, bezoeken ze regelmatig een museum, en natuurlijk hun favoriete bestemming Noorwegen.

We wensen Ad en Marianne vandaag een hele mooie dag, en hopen dat ze nog heel veel jaar in goede gezondheid samen van het leven kunnen genieten!
Nicole en Gerco, Britta, Noa, Tristan en Tess

50jaarhoevenaars02