• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Gelukkig weer een BERGSE MOTORRUN

Na uitstellen ivm corona, gaan we er nu weer vol voor, we gaan DE BERGSE MOTORRUN nog een keer naar Berghem halen, met een prachtige stoet zijspannen zullen we door Berghem trekken op de 25e Mei. Wij van TOB ( Trots op Berghem ) hebben op initiatief van de “oude garde” van DE BERGSE MOTORRUN, met hen samen de handschoen opgepakt om weer een gedenkwaardige dag uit naam van Berghem te gaan organiseren.

Zoals jullie gewend zijn van ons willen we onze doelgroep met name uit Berghem in het zonnetje gaan zetten, kinderen uit Berghem met een beperking, die we een prachtige dag willen gaan bezorgen, van Berghem door Berghem. Afhankelijk van de aantallen willen we hun vrienden en vriendinnen er eventueel nog bij gaan betrekken indien mogelijk.

Wij zijn alvast volop bezig achter de schermen, en hopen op een later tijdstip vele benodigde vrijwilligers te mogen begroeten die ons, en met name de kinderen, een warm hart toedragen. De eerste stappen zijn gezet, een datum is gepland, de locatie zijn we aan het afstemmen, (uiteraard binnen Berghem) en later zullen we met meer details komen. Ook zal TOB pogen weer wat ludieks op de markt te brengen rondom de carnaval om zo weer wat centen bij elkaar te krijgen.

Hopelijk steunen jullie ons initiatief weer net zo hartelijk als onze TOB-verwendag, waar wij nog steeds super dankbaar en trots op zijn dit te hebben kunnen doen met jullie hulp en steun!!
25 MEI 2024 schrijf de datum alvast op, uitnodigingen volgen….
Voor Info mag je bellen: 06-53803273 ( Willem van Kreij )
Tot dan namens, Organisatie DE BERGSE MOTORRUN ( In samenwerking met TROTS OP BERGHEM )