TOP won van Berghem Sport. (Foto: Saskia van Griensven)

1D: TOP doet Berghem Sport pijn door topspits Aram Pusters

Voetbal 2.994 keer gelezen

OSS/BERGHEM | De druk neemt steeds meer toe bij Berghem Sport. De ploeg van trainer Stef Sijbers verloor vanmiddag met 4-1 van TOP en heeft nog maar twee duels om directe degradatie uit de eerste klasse te voorkomen.

De eerste helft van de derby was er geen om over naar huis te schrijven. Ok, het was prima vertoeven in het zonnige Oss, maar van goed voetbal was geen sprake. De kansjes waren op 1 hand te tellen. Het spektakel vond plaats na rust.

TOP - Berghem Sport. (Foto: Leon Voskamp)

De bezoekers waren het dichtst bij de openingstreffer, maar een schot belandde naast doelman Just van de Vondervoort op de paal. Ruim 5 minuten later was het wel raak aan de andere kant, toen Joeri Cuppen uit een hoekschop raak kopte: 1-0. Daarna kreeg Aram Pusters het op z’n heupen. De spits van TOP was gebrand op het scoren van een doelpunt, want dat zou zijn 100ste in het shirt van TOP betekenen. Die mijlpaal kwam er, want hij was de maker van de 2-0. En tevens de 3-0 rond de 80ste minuut, waarmee de wedstrijd beslist was.

Berghem Sport kwam via Geraedts nog wel op 3-1, maar het slotakkoord was voor opnieuw Pusters. Na afloop kreeg de naar HVCH vertrekkende spits een shirt met daarop het getal 100. Een mooie waardering voor een topspits in TOP-dienst.