TOP na de winst op SDO. (Foto: Saskia van Griensven)
TOP na de winst op SDO. (Foto: Saskia van Griensven)

1D: TOP is aan knappe reeks bezig, Berghem Sport wacht loodzwaar programma

Voetbal 1.327 keer gelezen

OSS | De eerste periode draaide TOP redelijk anoniem mee in de eerste klasse D. Hoe anders is dat nu in de tweede periode. TOP won de laatste drie duels en gaat ongeslagen aan kop in deze periode. Zit er nog iets moois in het verschiet voor de Ossenaren?

Komende zondag komt De Bataven naar Oss toe. De nummer vijf op de ranglijst, maar met slechts twee verliespunten minder dan koploper MASV. Op eigen veld is TOP normaal gesproken sterk en dus zal de ploeg van trainer Bas Gösgens voor de drie punten gaan. De week erop speelt TOP weer thuis (tegen Woezik) om daarna naar hekkensluiter Columbia te gaan. Van onderschatting zal nooit sprake zijn, maar TOP kan de komende weken bij goede resultaten een mooie stap zetten op de algehele ranglijst en die van de tweede periode. Gösgens: “Veilig zijn we nu wel lijkt het en misschien zit er nog iets in voor ons. Het seizoen gaat sowieso niet als een nachtkaars uit.”

Berghem Sport komt ook weer in actie en reist af naar het sportpark van Voorwaarts T in Twello. Daarna staan duels tegen titelkandidaten De Bataven, RKHVV, WSV en MASV op de kalender. Een loodzwaar programma dus voor de Berghemnaren. De laatste twee duels gingen met 6-0 en 0-6 verloren, dus aan trainer Stef Sijbers de taak om een strijdplan te verzinnen.

Eerste klasse D:
1. MASV 15-33
2. SC Bemmel 15-31
3. FC Winterswijk 15-30
4. WSV 15-30
5. De Bataven 14-28
6. RKHVV 15-26
7. TOP 15-24
8. Voorwaarts T 14-23
9. Leones 15-17
10. Woezik 15-14
11. Berghem Sport 14-7
12. SDO 15-7
13. Columbia 15-5

TOP - De Bataven
Voorwaarts T - Berghem Sport
Woezik - SDO
FC Winterswijk - WSV
SC Bemmel - MASV
Columbia - Leones

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant