Kerstboomverbranding bij de familie van Erp in Berghem.
Kerstboomverbranding bij de familie van Erp in Berghem. Foto: Henk Luneburg

Kerstboomverbranding in Berghem

Algemeen 1.630 keer gelezen

BERGHEM | De familie van Erp heeft weer een stuk land beschikbaar gesteld voor de jaarlijkse kerstboomverbranding in Berghem.

Stichting Jeugd en Jongeren roept iedereen weer op om zaterdagmiddag 7 januari van 14.00 uur tot 16.00 uur de verzamelde kerstbomen weer te bezorgen aan de Hoessenboslaan nabij het PNEM huisje. Voor iedere ingeleverde boom krijg je een lotje wat je goed moet bewaren want s ‘avonds is de verloting.

Vrijwilligers van de brandweer en van de Stichting Jeugd en Jongeren nemen de bomen in ontvangst. Het vuur zal onder toezicht van de vrijwillige brandweer worden ontstoken door Prins Paul II met zijn Adjudant Stef en knolleginneke Maud, ook zullen zij de prijzen uitreiken aan de kinderen die mee kerstbomen hebben verzameld. En er is weer warme gratis chocomel verkrijgbaar.(zolang de voorraad strekt.)

De Vrijwillige Brandweer en de Stichting Jeugd en Jongeren in Berghem hopen er weer gezellige warme happening van te maken, en rekenen weer op veel medewerking, van de jongeren, van de kerstbomen, en als de weergoden ook nog meewerken kan het niet stuk.

Op 7 januari, vanaf 19.00 uur, zal het vuur ontstoken worden.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant