Nemelaer op archiefbeeld.
Volledig scherm
Nemelaer op archiefbeeld. © Pix4Profs / Peter van Gogh

Nemelaer op laatste speeldag zeker van nacompetitie na overwinning tegen Brabantia

Eerste klasse CHet was nog een spannende laatste speelronde voor een aantal clubs in de eerste klasse C. Nemelaer kon de nacompetitie nog halen, maar dan moest er gewonnen worden van Brabantia. Die ploeg moest winnen om directe degradatie te ontlopen. Voor beide ploegen een belangrijk duel, maar Nemelaer trok uiteindelijk aan het langste eind.

  1. Kampioenschap is de perfecte afsluiting voor BZC’14-routinier Arjan van de Werken: ‘Echt kippenvel’
    PREMIUM

    Kampioen­schap is de perfecte afsluiting voor BZC’14-routinier Arjan van de Werken: ‘Echt kippenvel’

    Oordoppen waren geen overbodige luxe geweest voor de toeschouwers op Sportpark Korenzand. Zowel de oorverdovende vuurwerkshow, voor en na de wedstrijd, als de ontlading na het laatste fluitsignaal, maakte de cirkel rond voor BZC’14. Na de 1-2 overwinning uit tegen NOAD’32, en dus het kampioenschap, is de cirkel ook rond voor routinier Arjan van de Werken. ,,Mooier afsluiten kan niet.”
    Brakel, Zuilichem
  2. Reservespeler bij ’t Zand speelde al 17 interlands voor Sint Maarten: ‘We hebben geschiedenis geschreven’
    PREMIUM

    Reservespe­ler bij ’t Zand speelde al 17 interlands voor Sint Maarten: ‘We hebben geschiede­nis geschreven’

    Een international in de selectie van sc ’t Zand? Het klinkt wellicht gek, maar het is toch echt waar. Diaro Forsythe (23) streek een aantal jaar geleden neer in Nederland en speelt sinds afgelopen zomer bij de Tilburgse eersteklasser. Maar hoe is de verdediger uit Sint Maarten daar terechtgekomen? En hoe is het om op jonge leeftijd je familie op duizenden kilometers achter te moeten laten?
    Tilburg