Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Psychosomatisch fysiotherapeut

Solliciteren Favoriet

Vacature omschrijving

I.v.m. het groeiende aanbod van cliënten met psychosomatische klachten, zijn wij per direct op zoek naar een psychosomatisch fysiotherapeut (i.o.). voor 16-20u per week met groeimogelijkheden.

Fysiofit is gevestigd in het prachtige Gezondheidscentrum in Berghem. Ons gezellige, gedreven team bestaat uit deskundige therapeuten met verschillende specialisaties (manueel-, kinder-, sport-, geriatrie-, en psychosomatische fysiotherapie). Daarnaast bieden we ook fitness en massage aan, verder hebben we intern diëtiek en podotherapie.

Om de behandeling van cliënten met psychosomatische klachten zo optimaal mogelijk in te vullen, is er een nauwe samenwerking met huisartsen, POH-GGZ en psychologen.

Ben jij enthousiast, open en gedreven om samen met onze huidige psychosomatisch fysiotherapeut de psychosomatiek verder op de kaart te zetten, reageer dan op deze vacature!


Functie eisen

Minimale werkervaring:
Student
Opleidingsniveau:
hbo
Software ervaring:
Intramed  
Kwaliteitsregister:
KRF NL  

Wat bieden wij

Dienstverband:
parttime
Contracttype:
vast
Uren indicatie:
16-24
Aanvullend:

Stuur je CV met motivatiebrief naar ons of neem telefonisch contact op.

Fysiofit Berghem, t.a.v. Anne Bongers
Molenweg 2b
5351EV Berghem
0412-401764, info@fysiofitberghem.nl

www.fysiofitberghem.nl

Meer informatie over het beroep 'Psychosomatisch fysiotherapeut'

Een psychosomatisch fysiotherapeut is een gespecialiseerde fysiotherapeut die zich richt op de wisselwerking tussen lichaam en geest. Ze behandelen lichamelijke klachten die (mede) veroorzaakt worden door stress, angst, depressie of andere psychosociale factoren.

Lees meer
Solliciteren Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren