Afbeelding

‘Fantastische speler’ van HVCH stopt met selectievoetbal, Van der Putten nieuweling

Voetbal 3.384 keer gelezen

HEESCH | Jesse van der Putten speelt volgend seizoen voor HVCH. De Berghemnaar komt over van OJC Rosmalen. Daarvoor speelde de middenvelder voor Jong NEC. In Heesch is hij de opvolger van Joey Vissers, die stopt met selectievoetbal.

“Doodzonde” noemt HVCH-trainer Roy de Haan het besluit van Joey Vissers om te stoppen met selectievoetbal en lager te gaan spelen. “Maar iedereen begrijpt de keuze wel. Hij is een fantastische speler, maar kampt al jaren met blessureleed. Na zoveel pech is het begrijpelijk dat hij ervoor kiest om rustiger aan te doen en bij zijn vrienden te gaan voetballen.”
Met Jesse van der Putten heeft HVCH een goede opvolger in huis gehaald. De Haan kent de Berghemnaar van zijn tijd in de jeugdopleiding van NEC. “Jesse is een jongen met veel creativiteit en scorend vermogen. Ik ben zeer fier dat hij naar HVCH komt.” Van der Putten is mogelijk niet de enige nieuweling van de Heesche eersteklasser. De club hoopt nog een versterking binnen te halen. “We zijn in gesprek”, geeft De Haan aan. “Goed nieuws is in ieder geval dat het grootste deel van de huidige spelersgroep blijft. Met een aantal versterkingen erbij bouwen we aan iets moois.” Zoals Kliksport eerder al meldde, stopt linksback Robin van Eldijk ook met voetbal. Hij wordt de nieuwe assistent-trainer van HVCH.
Ook transfernieuws? Mail dan naar info@kliksport.nl

Jesse van der Putten in het shirt van NEC. (Foto: Jeroen Engelen)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant