Ingo Custers (links) komt de gelederen bij Olympia'18 versterken.
Ingo Custers (links) komt de gelederen bij Olympia'18 versterken. Foto: Peter Kuijpers

Ook Olympia'18 wil promoveren en haalt alvast Ingo Custers

Voetbal 3.250 keer gelezen

BOXMEER | Olympia'18 heeft bij de KNVB een verzoek ingediend om te mogen promoveren naar de eerste klasse. "Het past bij onze ambitie en het beeld van afgelopen seizoen, waarin je samen met Berghem Sport met kop en schouder boven de rest uitsteekt. Hoewel de competitie net over de helft was", zegt technisch coördinator Arie Peters van de Boxmeerse club.

Olympia'18 was bij het stopzetten van de competitie koploper in de tweede klasse H, al had de formatie van trainer Wil Beijer wel een verliespunt meer dan Berghem Sport. Hoewel een titel dus allesbehalve een zekerheid zou zijn, kiest Olympia er toch voor om bij de KNVB een verzoek in te dienen en te promoveren naar de eerste klasse. Als de voetbalbond groen licht geeft, zou dit de derde promotie in vier jaar betekenen voor Olympia.
Eerder dienden OSS'20 (derde divisie), FC Schadewijk (derde klasse D), JVC Cuijk (vierde klasse A), Festilent (vierde klasse H) en FC de Rakt (vijfde klasse E) een verzoek voor promotie in.

Nieuwe speler
Om de ambities (eventueel een niveautje hoger) kracht bij te zetten, heeft Olympia'18 zich voor het nieuwe seizoen versterkt met Ingo Custers. De spits komt over van Union Malden en was eerder actief bij Stormvogels'28.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant