• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Witte rook voor Hotel Hommelus

Een tweede hotel in Berghem, dat zou gaaf zijn! De vraag naar woonruimte stijgt tot grote hoogte en daar wou Alwin van Dijk op inspringen. Hij had grote plannen met aansluitende pand naast cafe-zaal Tante Toetje, het oude Chinees restaurant, om daar 'Hotel Hommelus' te beginnen. Maar dat brengt veel haken en ogen met zich mee en het wordt heel moeilijk om een vergunning

bestemmingsplan te verkrijgen, daar is hij wel achter gekomen. Na veel wikken en wegen wordt er nu gericht op appartementen in de oude Chinees. En dat is wel haalbaar.

De naam 'Hotel Hommelus' is inmiddels al vaak over de tong gegaan. En te hopen is dat het nog eventjes zo doorgaat, want er zijn mooie ontwikkelingen en toch witte rook voor 'Hotel Hommelus'! Amicitia brengt immers een schitterende voorstelling 'Hotel Hommeles' op de planken.

De spelers van de Berghemse toneelvereniging zijn weer druk aan het oefenen voor deze voorstelling, die in 21 & 22 maart en op 28 & 29 maart op de planning staat. Ze hopen dat het weer net zo'n groot succes wordt als de voorstelling in 2019, 'Vrouwen op bestelling'. Drie keer een uitverkochte zaal, dat wil Amiticia nog een keer meemaken!

'Hotel Hommelus'
Twee zussen runnen samen hotel Hommelus. Een bonte stoet aan gasten bezoekt het hotel, zij zorgen voor hilarische situaties en verrassende wendingen. Een vrolijk spel, met zeer uiteenlopende typetjes en vol vaart en komische ontwikkelingen.

Voorstellingen zijn op 21 maart om 20uur, 22 maart om 15uur, 28 en 29 maart allebei om 20uur. In de Berchplaets natuurlijk. Ben jij er ook bij???

Meer info en kaartverkoop via www.amicitiaberghem.nl

amicitiahotelhommelus