• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghemnaar Maarten van Vugt is genomineerd voor Rinus Michels Award

Berghemnaar Maarten van Vugt is blij en verrast door de nominatie van beste amateur trainer 2016 bij de VVON, Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland. Maarten is de hoofdtrainer van OSS'20 uit Oss die in de hoofdklasse B speelt. Door de VVON zijn 6 trainers, uit elk district 1 trainer, genomineerd voor de titel “Beste Amateurtrainer seizoen 2015/2016". De uiteindelijke verkiezing zal plaatsvinden op 6 mei 2016 tijdens het Nederlands Trainerscongres in het stadion van

PEC Zwolle. De winnaar zal uiteindelijk de Rinus Michels Award ontvangen.

Dank van Maarten van Vugt gaat uit naar zijn gezin, de spelers, staf, bestuur, supporters en alle vrijwilligers van OSS'20. Voor de steun en support!

Nominatie Maarten van Vugt:

Oss’20 - Hoofdklasse B zondag (Zuid 2)
Hij is nu voor het derde seizoen werkzaam bij Oss ’20. In zijn eerste jaar promoveerde hij naar de Hoofdklasse. Oss ’20 had een jonge ploeg met weinig spelers met hoofdklasse ervaring toen ze promoveerden, maar behaalden in dat jaar toch nog een periodetitel en werden uiteindelijk vierde in de competitie. Initiatief en creativiteit zijn naast arbeid en beleving speerpunten in zijn ontwikkelingsvisie.

Hij hanteert de 30/70 regel. 30% ligt vast in de vorm van basisafspraken en 70% is er ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Hij geeft talentvolle jeugdspelers de kans zich te ontwikkelen. Als coach weet hij dat deze spelers speelminuten moeten maken om beter te worden.Hij is een trainer die een op een met spelers en stafleden evalueert en zijn beslissingen beargumenteert.

Bekijk de nomitaties op www.vvon.nl waaronder ook de trainer van VVSB, Wilfred van Leeuwen, die de halve finale van de KNVB beker haalde en werd uitgeschakeld door FC Utrecht.