Foto van de openingswedstrijd TOP - MASV. (Foto: Leon Voskamp)
Foto van de openingswedstrijd TOP - MASV. (Foto: Leon Voskamp)

1D: Hekkensluiter Berghem Sport treft koploper, TOP naar wisselvallig Woezik

Voetbal 832 keer gelezen

BERGHEM | Drie wedstrijden gespeeld, nul punten. Twaalf goals tegen en een gescoord. Berghem Sport kent een lastige start van het seizoen. Komende zondag komt koploper De Bataven naar Berghem.

De Bataven kent een vlekkeloze start met drie overwinningen op rij. De ploeg van oud-prof Charles Kazlauskas won afgelopen week in de districtsbeker van Sportclub Silvolde, uitkomende in de Vierde Divisie. De Bataven is favoriet in Berghem, maar je weet het nooit in het voetbal. Trainer Stef Sijbers sprak na afloop van de laatste competitiewedstrijd duidelijke woorden. Zijn ploeg is volgens hem waarschijnlijk een maatje te klein voor deze klasse. Opvallend dat een trainer zo eerlijk is, maar het wil niet zeggen dat zijn ploeg zich zomaar neerlegt bij een plekje onder de degradatiestreep. Het seizoen is nog erg lang...

Woezik - TOP
TOP treft komende zondag 1 van de tegenstanders die het nog kent van voorgaande jaren. Woezik kent een wisselvallige start van het seizoen. Afgelopen zondag werd SDO met 0-3 aan de kant gezet en dat betekende de eerste overwinning dit seizoen van de Wijchenaren. TOP bezet de vijfde plaats en gaat voor de overwinning. Met drie punten erbij blijven de Ossenaren meedraaien in de bovenste regionen.

Eerste klasse D:
FC Winterswijk - MASV (zaterdag 29 oktober)
Berghem Sport - De Bataven
Woezik - TOP
Voorwaarts T - RKHVV
SC Bemmel - Leones
Columbia - SDO

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant