De liefde tussen het diamanten paar Gerard en Nellie Boeijen uit Berghem bloeide op tijdens 'gezellige' fietstochtjes.
Volledig scherm
PREMIUM
De liefde tussen het diamanten paar Gerard en Nellie Boeijen uit Berghem bloeide op tijdens 'gezellige' fietstochtjes. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Diamanten paar Gerard (81) en Nellie (81) uit Berghem: ‘Leef vandaag, want morgen kan het anders zijn’

Gelukkig getrouwdGerard Boeijen (81) was stiekem een beetje heel erg verliefd op Nellie (81). Samen trokken ze eropuit en stellen ze niks uit tot morgen. Deze week is het bruidspaar zestig jaar getrouwd.

  1. Van zus tot briljanten paar: lezers feliciteren lezers
    gefeliciteerd

    Van zus tot briljanten paar: lezers felicite­ren lezers

    Lezers krijgen bij Mijn BD de gelegenheid om hun naasten te feliciteren met een verjaardag, jubileum of andere mijlpaal. Hier ziet u de inzendingen uit de krant van 8 februari.
    Bernheze, Boxtel, Alphen-Chaam, 's-Hertogenbosch, Oirschot, Goirle, Boekel, Tilburg, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Maasdriel, Sint-Michielsgestel, Hilvarenbeek, Dongen, Heusden, Meierijstad, Maashorst, Altena, Reusel-De Mierden, Oisterwijk, Waalwijk, Oss, Vught, Zaltbommel
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    1

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”