Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA Lex van Lieshout

Bezoeker van illegaal carnavalsfeest die agenten met vuisten sloeg, beroept zich op zelfverdediging

DEN BOSCH/BERGHEM - Politiemensen sloegen hem ‘vanuit het niets met een stok op het hoofd’. Dat vertelde de 18-jarige bezoeker van een illegaal carnavalsfeestje in Berghem deze week bij de rechtbank.  ,,Ik heb een agent geduwd, dat was uit zelfverdediging. Verder kan ik me er niets van herinneren.” De man had die avond flink gedronken.

  1. Vrachtwagens vol ontdooiend vlees: het is een race tegen de rot en de ratten na brand Vice Versa
    PREMIUM

    Vrachtwa­gens vol ontdooiend vlees: het is een race tegen de rot en de ratten na brand Vice Versa

    OSS - Duizenden kilo’s diepvriesproducten die liggen te rotten in de zon, dat is de erfenis van de brand bij Vice Versa. Particulier brandweerbedrijf Falck en sloopbedrijf Gubbels werken met man en macht om de bergen rottende levensmiddelen zo snel mogelijk af te voeren om de overlast van rottingsgeur en ongedierte zoveel mogelijk te beperken. Maar waar laat je een vrachtwagen vol verbrand vlees?
    Oss
  2. Kijk hier woensdag LIVE en exclusief naar basketbalwedstrijd Heroes Den Bosch tegen Donar Groningen
    met livestream

    Kijk hier woensdag LIVE en exclusief naar basketbal­wed­strijd Heroes Den Bosch tegen Donar Groningen

    De eerste horde tegen Yoast United werd makkelijk overwonnen. In de halve finale van de Dutch Bastketball League play-offs neemt Heroes Den Bosch het in eigen huis op tegen Donar Groningen. Woensdag speelt de ploeg van Erik Braal de eerste van mogelijk vijf wedstrijden, te beginnen in het eigen Maaspoort. De wedstrijd is hier vanaf 20.00 uur live en exclusief voor abonnees te zien.
    's-Hertogenbosch