Gedeputeerde Hagar Roijakkers plant een van de eerste bomen in het Bos van Oss aan de Spaanderstraat in Berghem. Ze krijgt hulp van klimaatburgemeester Max Smits en de jeugdwethouders Janne Loeffen en Yfke van Kessel (witte jas).
Volledig scherm
PREMIUM
Gedeputeerde Hagar Roijakkers plant een van de eerste bomen in het Bos van Oss aan de Spaanderstraat in Berghem. Ze krijgt hulp van klimaatburgemeester Max Smits en de jeugdwethouders Janne Loeffen en Yfke van Kessel (witte jas). © Wouter van Assendelft

Eerste 8000 bomen van ‘Bos van Oss’ aangeplant... in Berghem en Geffen

BERGHEM - Het Bos van Oss wordt eindelijk werkelijkheid. Duizenden bomen worden er aangeplant. Alleen niet in Oss zelf en ook nog eens op twee verschillende locaties die kilometers uit elkaar liggen. Een kniesoor die daarover zeurt.

  1. Teun van Pelt (1939-2024) was een keeper met ‘vele goede saves’, maar liep daar later niet mee te koop
    PREMIUM
    IN MEMORIAM

    Teun van Pelt (1939-2024) was een keeper met ‘vele goede saves’, maar liep daar later niet mee te koop

    DEN BOSCH - Hij stak afgelopen zondag nog langzaam een duim omhoog toen zijn kleinkinderen met hem spraken over de wedstrijd Feyenoord-PEC. ,,Daarna ging hij snel achteruit”, zegt Henk van Pelt (56) over het overlijden van zijn vader Teun (84). ,,Dankzij zijn sporthart hield hij het jaren langer vol dan de doktoren hadden voorspeld”, zegt zijn zoon.
    's-Hertogenbosch
  2. Brandweer nog de hele nacht bezig met blussen van brand bij Vice Versa in Oss: veel rookoverlast in de regio

    Brandweer nog de hele nacht bezig met blussen van brand bij Vice Versa in Oss: veel rookover­last in de regio

    OSS - De ochtend na de brand is de schade aan distributiecentrum Vice Versa in Oss goed te zien. De brand bij het bedrijf aan de Kanaalstraat was na bijna 30 uur eindelijk onder controle. De brandweer was er al sinds vrijdagochtend 04.30 uur aan het blussen. Het vuur leek eventjes onder controle, maar laaide daarna toch weer op. Gemeente Oss meldt dat de brandweer het pand gecontroleerd heeft laten uitbranden. Omliggende panden zijn daarmee gespaard gebleven. Zaterdagavond meldt de Veiligheidsregio nog de hele nacht bezig te zijn met nablussen. Vooral midden in het pand woeden er nog brandhaarden die moeilijk te blussen zijn.
    Oss