• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Lezing met expositie in Berghem door Ellen Welten–Louwers is afgelast!

Helaas heeft het bestuur van Beeldend Berghem moeten besluiten de lezing door Ellen Welten, gepland voor woensdag 21 februari in de Berchplaets, af te lasten. De aanmeldingen en belangstelling waren zo gering dat het niet verantwoord is om Ellen Welten uit Duitsland te laten komen en een hoop beelden en kunst te versjouwen.Jammer, maar Beeldend Berghem moest deze afweging maken gezien de vele voorbereidingen die nodig waren voor de lezing en expositie.

Vorig bericht:

Op verzoek van Stichting Beeldend Berghem komt Ellen binnenkort naar de Berchplaets in Berghem om een lezing te verzorgen met daarbij een kleine exposite van haar werk. Voor deze speciale gelegenheid nodigen wij u graag uit. Ellen Welten – Louwers is al 37 jaar professioneel en zelfstandig kunstenares. Zij is afkomstig uit Oss en woont thans in de prachtige omgeving van Gerolstein in Duitsland. Ellen is bij velen in onze omgeving bekend als docente voor allerlei disciplines van de beeldende kunst, zoals schilderen, beeldhouwen en boetseren. In het verleden heeft ze cursussen en workshops verzorgd, bij haar thuis maar ook voor de Muzelinck.

Na te zijn begonnen met schilderen heeft Ellen in de loop der jaren een grote passie ontwikkeld voor werk in brons, later is daar glas bij gekomen. De kunst van Ellen is toegankelijk, figuratief en laat zich kenmerken door elegantie, beweging en gebruik van kleuren. Haar grote inspiratiebronnen zijn ballet en paarden.
In Gerolstein, Duitsland is Ellen druk met de ontwikkeling van een eigen beeldentuin die in juni 2018 wordt geopend, waar ook werk van andere kunstenaars te zien zal zijn. Ook zijn er mogelijkheden voor het volgen van workshops en cursussen beeldhouwen en schilderen bij haar thuis.

Haar werk wordt geëxposeerd bij diverse galerieën en kunstbeurzen in binnen- en buitenland. Kunst van Ellen wordt verkocht binnen diverse Europese landen. Ook is verkocht naar landen in het Verre Oosten, Zuid Afrika, Canada en New York.

Datum woensdag 21 februari 2018, 20.00 uur

Locatie Berchplaets te Berghem (Sportstraat 3, 5351 BZ) zaal de Meer
Kosten € 10.= per persoon (inclusief 1 consumptiemunt)

Aanmelden Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Om teleurstelling te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk van te voren een kaartje
te reserveren. Dit kan via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnrs.:
0412-403733 (J.Bekkens) of 0412-402482 (A.Erkelens)


Voor meer informatie over Ellen kunt u terecht op website: www.ellenweltenlouwers.com.
Voor informatie over Stichting Beeldend Berghem verwijzen wij naar de website: www.beeldendberghem.nl