• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Fons en Gerrie van Dijk Bloem vandaag 50 jaar getrouwd

Op 2 december is het 50 jaar geleden dat Fons en Gerrie elkaar het jawoord gaven. Ze leerden elkaar kennen in 1962 en na een bezoekje aan een bioscoop. Op Koninginnendag kregen ze verkering. Fons woonde in Herpen en Gerrie in Oss. Fons heeft tot zijn trouwen op de Erfdijk gewoond en Gerrie op de Berghemseweg in Oss. Daar zijn ze na huwelijk ook blijven wonen en daar wonen ze nog steeds. Ze hebben 2 kinderen gekregen Alwin en Astrid, die zijn

allebei getrouwd en wonen met hun gezin ook op de Berghemseweg. Fons en Gerrie hebben 3 kleinkinderen gekregen Davy, Sven en Daniek.

Fons en Gerrie hebben hun leven lang hard gewerkt en heel veel dingen ondernomen.Na een eigen installatiebedrijf te hebben gehad, zijn ze in 1980 in Berghem de Bowling begonnen. Daar is hun horecaleven gestart en vervolgens kwamen cafe de Witte en gemeenschapshuis de Berchplaets. In de Berchplaets zijn ze allebei nog steeds actief aanwezig al heeft hun zoon Alwin met zijn vrouw Rita voortaan de leiding over het horecagedeelte.

Ze vinden het allebei ook heel fijn om thuis in de tuin bezig te zijn. Ze zorgen er voor dat alles er weer mooi uit ziet. De tuin en bloemen zijn voor Gerrie een groot deel van haar ontspanningsmomentjes. Fons is ook graag met van alles en nog wat bezig en kan ook heel goed koken. Hij vindt het leuk om van allerlei groenten en fruit in te maken. Fons staat ook nog elke maand op de rommelmarkt, want handelen en verkopen zit hem in zijn bloed. Ze zijn dus nog elke dag heel druk bezig. Gerrie zegt altijd: "je moet mij niet op een stoel zetten, daar ben ik het type niet voor!".

Fons en Gerrie vieren hun gouden huwelijksfeest in de Berchplaets met een receptie en feest voor familie, vrienden en bekenden.

Stichting Mooi Berghem wenst Fons en Gerrie van Dijk een hele fijne dag toe en nog vele gezonde jaren samen!

fonsengerrie50jaar02