• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Boeijens genieten van boeiend Curacao

Jan en Anneke Boeijen waren in Curacao te gast op Abaai Resort van oud-Berghemnaren Frenk Megens en Dianne Tonies. Ze gingen met Frenk en Dianne een personal tourtje maken en gingen onder andere naar de Kristoffelberg en naar Sheeta Boca. Het nationale park "Shete Boka" ligt langs de Curaçaose noordkust. Je kan hier de woeste kracht van de zee persoonlijk ervaren. Onder invloed van de noordoost passaat beukt hier de Caraïbische zee onophoudelijk tegen

de rotsen van de noordkust.

Jan en Anneke vonden dit de mooiste locatie op Curacao en gingen hier op de foto met de Mooiberghem-vlag. Ze hadden de vlag net uitgevouwen en hoorden plotseling: "Hey, Mooi Berghem, dat kennen we wel!". Ze werden spontaan aangesproken door Marieke van den Tillaar, ze woont ook in Berghem. Ze was ook op vakantie in Curacao met haar vriend Stefan Prooij. "Wij willen ook mee op foto, kan dat?" Natuurlijk kon dat. Ze maakten een mooie vakantiefoto met vlnr Dianne, Anneke, Marieke, Frenk, Stefan en Jan.

13694111 884988144940547 1515044460 o

Jan en Anneke gingen weer verder met hun tour en waren verrast dat Frenk en Dianne hun zoveel konden laten zien. "Dit hadden we nooit gezien als we de tour niet hadden geboekt", wist Jan te vertellen.

In Abaai Resort hebben zij een hele fijne tijd gehad. Iedere dag buiten ontbijten in de Palapa (ontbijtruimte), een plonsje in het zwembad en in de tuin kijken naar hun "huisdieren" schildpadden, legoeanen, tropische vogels en de honden. Ze zagen op het tropische eiland heel veel moois, lekker gegeten en super gerelaxed. Jan en Anneke Boeijen hebben genoten van boeiend Curacao! Hier zijn wat vakantiefoto's.